Kebmans blogg

Iranske snikskyttere

Posted in Konspirasjonsteorier, Nyheter, Politikk by kebman on 18/04/2009

Slik kamuflerer iranske snikskytter seg, kan VG fortelle. Merkelig da at de bærer på Kalashnikov AKM, et av verdens minst nøyaktige automatvåpen. Når man tenker på hvor ofte disse skogtrollene kommer til å bomme på lengre avstand, er det ikke rart at de trenger god kamuflasje. Eller har kanskje Ahmadinejad egentlig utviklet en ny soldattype som er så stygg i dagslys at de ikke kan vises for andre enn fienden?

2 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dagon said, on 26/04/2009 at 20:20

    AKM er en gammel versjon av Ak 47, kom på slutten av 1950 tallet og russiske styrker slutten med den når AK 74 kom. Så Kebmann, som du sikkert veit så kan man ikke drive sluttet orden med snikkskytervåpen. Er vanskelig å kaste rundt, har for langt løp og er alt for stort og slikt, så derfor bruker de nok AKM som paradevåpen. Foresten bruker Iran nok Dragunov, hvertfall som jeg har «hørt». Er ikke lurt å kaste et slikt våpen med dyrt sikte og slikt. Husk at snikskytter jobber alltid i par så det er godt mulig at spotteren har AKM som våpen mens selve snikskytteren har det som sekundær.

    • kebman said, on 27/04/2009 at 11:17

      Totalt korrekt. Men de kan jo ikke drive med sluttet orden oppi fjellet. Jeg ser det for meg. Plutselig kaster en moseklump en hel AK47 etter en intetanende fiende. De har jo bajonett, og går man tom for kuler, kan man man jo sikkert bruke den som kastevåpen. Tror skogtrollene er riktig flinke i sluttet orden, jeg.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: